Archive for Kolovoz 2011.

Športsko druženje u Sudovcu

30/08/2011

Udruga djece i mladih Sudovec, kao što smo i najavili, 28.08.2011.g. organizirala je turnir do 18 godina u malom nogometu i graničaru. U malom nogometu sudjelovalo je 6 ekipa od kojih je ekipa „Zlatna generacija“ Pofuki osvojila 1. mjesto, dok su 2. osvojili „Anderlecht“ Križevci i 3. „ŠRD“ Sudovec. Titulu najboljeg igrača turnira osvojio je Martin Vrščak iz ekipe “Anderlecht“ , a najbolji izvođač penala bio je Matija Višak, također iz ekipe „Anderlecht“, dok su za fair play nagradu osvojili „Mali Ratari“ iz Miholjca. Finalnu utakmicu u graničaru igrale su „Opake Mačke“ i „Miceki“, od kojih su u napetoj i neizvjesnoj utakmici ipak pobijedili “Miceki“. Uz puno radosti i pokoju športsku suzu bilo je ovo još jedno divno druženje. (Uskoro i slikice…)

Turnir u malom nogometu do 18 godina

25/08/2011

Dana 28. 08. 2011. godine održat će se turnir u malom nogometu do 18 godina. Turnir će se održati na malonogometnom igralištu u Sudovcu s početkom u 14 sati. Očekuju Vas bogate novčane nagrade i prekrasni pehari (vidi gore na slici),nagrada za najboljeg igrača i najboljeg izvođača penala, te pregršt jela, pića, sladoleda i dr. Također će se održati natjecanje u graničaru, od kojih će biti medaljama nagrađeni samo najbolji. Ekipu možete prijaviti na licu mjesta, stoga Vas očekujemo i neka pobijedi najbolji. Vidimo se! Kontakt broj: 091/9090534

Izbor za najljepše uređene kuće, okućnice, dvorišta…

17/08/2011

Turistička zajednica organizirala je akciju biranja najljepše uređenih balkona, dvorišta, okućnica, okoliša stambene zgrade i okoliša poslovnog prostora na cijelom području Grada Novog Marofa. Ove se godine po prvi puta u akciju uključio i MO Sudovec, te je izabrana komisija kandidirala tri najljepše uređene kuće, okućnice, dvorišta, balkone, a osobe koje ih predstavljaju su: Antonija Štefković, Zagrebačka 36, Doris Antolić, Varaždinska 8 i Danica Lacković, Varaždinska 37. Želimo im puno sreće i da osvoje pokoju nagradu!