Archive for Srpanj 2010.

Nove oglasne ploče u naselju Sudovec

20/07/2010

Ovih dana postavljene su nove oglasne ploče i to na 5 bitnih mjesta na području naselja Sudovec. Oglasne ploče napravljene su prema propisima grada Novi Marof, dakle izgledom i dimenzijama odgovaraju gradskim regulama. Do sada su se sve informacije lijepile po raznoraznim neprimjerenim mjestima, te je otvorena mogućnost da se prestane s tom praksom…iskreno se nadamo!

Izrada i montaža oglasnih ploča pripada „Stolariji Matejak“, koji savjetuju da se oglasi ničim ne pribijaju, već isključivo lijepe na ploču kako se ne bi oštetila. Unaprijed hvala i ugodno čitanje oglasa. (T.Z.)

Započeli radovi na malonogometnom igralištu

20/07/2010

Već nekoliko dana traju radovi na malonogometnom igralištu kako bi se postavila zaštitna mreža iza golova (22m x 6m). Radovi se odvijaju uz veliki odaziv i dobro raspoloženje, što je više nego bitno za uspješno napravljen posao. U subotu će se podići željezna konstrukcija, a idući tjedan pletena mreža. Sve slike od početka do kraja radova objavit ćemo idući tjedan…(galerija slika) (T.Z.)

Izgradnja zaštitnih mreža na asfaltiranom igralištu

11/07/2010

Dana 09. 07. 2010. s početkom u 19 sati održan je sastanak s temom malonogometno igralište, odnosno izgradnja zaštitnih mreža iza golova. Kako je i Sudovec u gradskoj malonogometnoj ligi, bez zaštitnih mreža ne igraju se utakmice u Sudovcu, već samo u gostima. Također se planira organizacija malonogometnog turnira koji će se održati 01. 08. 2010. godine, koji je u današnje vrijeme bez zaštitnih mreža nezamisliv. Uz mnogobrojne okupljene na sastanku je bio gradonačelnik Darko Hrenić i njegov savjetnik Nedeljko Matejak s kojima smo popričali o spomenutom problemu. Uz već poznatu financijsku situaciju općenito, gradonačelnik je ipak odobrio određena sredstva kako bi se izgradila zaštitna mreža na igralištu, te kako bi se nesmetano odvijale sve planirane aktivnosti. Uskoro više… (T.Z.)